ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ;

Με κατώτερες των προσδοκιών κωμωδίες όπως οι ανθρωποεξωγήινοι «Γείτονες σε περιπολία» και οι πικρόχολες «Εργένισσες», ούτε το στημένο ντοκουδράμα «Πολίς», αλλά ούτε και το σκοτεινό κινούμενο σχέδιο «ParaΝorman» μπορούν να σώσουν την παράσταση στη μετριότατη τρέχουσα κινηματογραφική εβδομάδα.

Γείτονες σε περιπολία (The Watch)

Κωμωδία, του Ακίβα Σέιφερ. Διάρκεια: 1 ώρα και 42 λεπτά. Με τους: Μπεν Στίλερ, Βινς Βον, Τζόνα Χιλ, Ρίτσαρντ Αουγιάντε.

Οι συντελεστές της παραγωγής ήθελαν να κάνουν μια ταινία με θράσος και αυθάδεια

που μόνο ένας σκηνοθέτη με φρεσκάδα και ύφος θα τολμούσε να ρισκάρει.» Ο Ακίβα Σάφερ, ειδικός του βιτριολικού χιούμορ του «Saturday Night Live», επιλέχθηκε ως ιδανικός για να σκηνοθετήσει τους πιο δημοφιλείς σήμερα Αμερικανούς κωμικούς. Αλλά φαίνεται πως ούτε αυτός έφτανε για να απογειώσει μια ιστορία όπου τέσσερις καθημερινοί τύποι που πλήττουν στα προάστια ενώνονται σε ομάδα νυχτερινής επιτήρησης στη γειτονιά τους και πέφτουν πάνω σε εξωγήινους!

Το δίχως αιχμές γλυκανάλατο χιούμορ ζεσταίνεται βαθμιαία χάρη στο κουαρτέτο των πρωταγωνιστών και αν ξεπεράσει κανείς τα συνηθισμένα σεξοφαλλικά αστεία υπάρχει η πιθανότητα να ξεκαρδιστεί από αρκετές αστείες, μέσα στο παραλογισμό τους, σκηνές. Από το καστ των χαριτωμένων κωμικών πρωταγωνιστών ξεχωρίζει εκπληκτικός Ρίτσαρντ Αουγιάντε. Αν, λοιπόν ψάχνετε για μια ενήλικη κωμωδία κόψτε εισητήριο. Θα πάρετε στο κινηματογραφικό πακέτο και κάμποσα Alliens!

Οι εργένισσες (Bachelorette)

Κωμωδία, της Λέσλι Χέντλαντ. Διάρκεια: 1 ώρα και 28 λεπτά. Με τους: Κίρστεν Ντανστ, Άιλα Φίσερ, Λίζι Κάπλαν, Ρέμπελ Γουίλσον, Άνταμ Σκοτ.

«Το μυαλό της σύγχρονης Αμερικανίδας είναι ένα πολύ διασκεδαστικό μέρος να επισκεφτεί κανείς! Είναι γεμάτο αντιθέσεις! Θέλει να παντρευτεί, αλλά να κάνει και καριέρα, να δείχνει ωραία αλλά ποτέ επιτηδευμένα, να είναι ερωτική αλλά όχι πρόστυχη, να είναι μέσα στη μόδα, αλλά να μην είναι επιφανειακή, να είναι χαρούμενη με όσα έχει αλλά να θέλει πάντα περισσότερα».

Αυτά δηλώνει η σκηνοθέτης Λέσλι Χέντλαντ που ακολουθεί τρεις παλιές συμμαθήτριες και φίλες την παραμονή του γάμου της τέταρτης της παρέας. Οι τρεις τους θα εκτροχιαστούν πολύ γρήγορα, θα εισχωρήσουν ακάλεστες στο πάρτι του γαμπρού, θα καταστρέψουν το νυφικό, θα φλερτάρουν, θα περάσουν ένα υστερικό διήμερο που θα τους μείνει αξέχαστο, αν φυσικά καταφέρουν να σώσουν το γάμο. Δυστυχώς αυτή η ταινία χαρακτήρων δεν μετουσιώνει τις σαρκαστικές και πνευματώδεις προθέσεις σε καυστικό χιούμορ, ενώ περισσεύει η αμηχανία. Σε τέτοιες συνθήκες, πάντως, ξεχωρίζει ο Άνταμ Σκοτ και λάμπει η Ρέμπελ Γουίλσον.

Polisse

Δράμα της Μαϊβέν Λε Μπεσκό. Διάρκεια: 2 ώρες και 7 λεπτά. Με τους: Καρίν Βιάρ , Τζόι Σταρ, Μαρίνα Φουά, Νίκολας Ντιβοσέλ, Μαϊουέν Λε Μπεσκό, Καρόλ Ροχέρ, Εμμανουέλ Μπερκό.

Η ιστορία αναλαμβάνει να περιγράψει τη καθημερινότητα των αστυνομικών στη μονάδα προστασίας ανηλίκων. Η Μελίσσα, είναι μια φωτογράφος του Υπουργείου Εσωτερικών που καταγράφει τις συνθήκες

Keywords
Τυχαία Θέματα