Όλα για όλα με τη Μιλάνο ο Ολυμπιακός

13:17 6/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Αν οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για την κατάληψη της δεύτερης θέσης του ομίλου τους, θα πρέπει να νικήσουν τους Ιταλούς οι οποίοι εσχάτως βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και έχουν ρεκόρ 5-3 στο top-16.

Το έργο των ερυθρόλευκων γίνεται ακόμη πιο δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι κατά 99% θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη. Ο Λαρισαίος γκαρντ αισθάνεται ακόμα πόνους στο αριστερό γόνατο και αν δεν υπάρξει κάποια θεαματική βελτίωση της τελευταίας στιγμής θα παρακολουθήσει το παιχνίδι με πολιτικά από τον πάγκο.

Ακόμα και έτσι όμως,

ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει αν πάρει βοήθειες από τους υπόλοιπους γκαρντ και κυρίως τον Κώστα Σλούκα. Στους ψηλούς το ντεμπουτό του με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κάνει ο Γκιόργκι Σερμαντίνι ο οποίος θα κληθεί να δώσει λύσεις στα ριμπάουντ και στην άμυνα.

Η Μιλάνο θα στηριχθεί, ως είθισται, στην κλάση του Λάνγκφορντ και στο πληθωρικό ταλέντο του Χάκετ. Εκτός Ιταλίας πρέπει να σημειώσουμε η ομάδα χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής της. Στο πρώτο παιχνίδι η Μιλάνο είχε συντρίψει τον Ολυμπιακό με 81-51.

Keywords
Τυχαία Θέματα