Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός

Κι όμως, στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε τις καθαρές ευκαιρίες, η κατοχή ήταν μοιρασμένη (50%-50%), αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα στο Φάληρο. Αρχικά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φαν Πέρσι στο 25ο λεπτό και στη συνέχεια με εύστοχο πλασέ του ίδιου δευτερόλεπτα πριν το τέλος του 45λεπτου. Στο ενδιάμεσο οι Πειραιώτες είχαν χάσει σπουδαία διπλή ευκαιρία να σκοράρουν στο «Ολντ Τράφορντ» και να αγκαλιάσουν την πρόκριση.

Στο

δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε με στόχο να πιέσει και να απειλήσει τους γηπεδούχους, ωστόσο η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας έγινε ακόμα πιο δύσκολη όταν ο Φαν Πέρσι με εκτέλεση φάουλ στο 51′ πέτυχε το τρίτο γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους» που κάλυπτε τη διαφορά της ήττας στο πρώτο ματς.

Ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω, πίεσε, δημιούργησε φάσεις, αλλά το 3-0 δεν άλλαξε και τον άφησε εκτός Ευρώπης, μετά από μία θαυμάσια χρονιά.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Εβρά, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Γκιγκς, Κάρικ, Βαλέντσια (77′ Γιανγκ), Ρούνεϊ, Ουέλμπεκ (82′ Φλέτσερ), φαν Πέρσι (90′ Φελαϊνι).

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Σαλίνο (74′ Μασάντο), Μανιάτης, Εντιγκά, Πέρες (57′ Βαλντέζ), Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ (82′ Βέργος).

Keywords
Τυχαία Θέματα