Αλβέρτης: Χαίρομαι που θα δω τον Ομπράντοβιτς

Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ παρά το ίδιο το -κρίσιμο- ματς με τη Φενέρ «έκλεψε» την παράσταση στη συνέντευξη Τύπου του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

«Ούτως ή άλλως θα ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, απλά τώρα έγινε πιο περίπλοκο το πράγμα. Να μην λέμε τα ίδια πράγματα. Ξέρουμε τι ήταν και τι είναι ο Ζέλικο για τον Παναθηναϊκό και πόσο μάλλον για εμάς που έχουμε περάσει 10-15 χρόνια μαζί του. Είναι ιδιαίτερο και από βαθμολογικής σημασίας και από συναισθηματικής πλευράς. Καιγόμαστε για το παιχνίδι, όπως κι εκείνοι.

Θέλουμε να το κερδίσουμε, μας ενδιαφέρει πάρα πολύ. Πρέπει να αφήσουμε έξω από τη λογική του παιχνιδιού καθετί που μπορεί να μας επηρεάσει και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είμαστε καταδικασμένοι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του τριφυλλιού.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως «πέρα από το μπάσκετ, τις νίκες, τις ήττες. Χαίρομαι που θα δω έναν άνθρωπο με τον οποίο έχουμε ζήσει τόσα πολλά. Είναι ιδιαίτερη στιγμή γιατί εκείνος ήταν προπονητής πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, εγώ μόλις δύο παιχνίδια στην ομάδα ως προπονητής. Θα είναι σίγουρα λίγο περίεργο. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες σκέψεις. Ότι κι αν είναι τώρα, πριν ή μετά μόλις μπούμε εδώ μέσα, θα τελειώσει. Κι από την πλευρά του κι από την πλευρά μας. Δεν γίνεται αλλιώς, το καταλαβαίνουν όλοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα