ΟΙ ΕΝΤΕΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ

Πολλές ήταν οι δοκιμές που έκανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του βραδινού παιχνιδιού με τη Σάλκε, ωστόσο η ενδεκάδα είναι δεδομένη.

Δεν ήταν λίγες οι δοκιμές που έκανε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην τελευταία προπόνηση πριν το αποψινό (21:45) ματς του Ολυμπιακού με τη Σάλκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του εφετινού Champions League.

Ο

Πορτογάλος προπονητής δοκίμασε τον Φέισα στα χαφ και αργότερα τον Μοντέστο, έβαλε τον Μασάδο στον κεντρικό άξονα αντί του Αριέλ Ιμπαγάσα, ενώ αλλαγές πραγματοποίησε και στην επίθεση με τον Φουστέρ πίσω από τον προωθημένο Τζεμπούρ, τον Γκρέκο στην αριστερή πλευρά, αλλά και το ανάποδο.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ζαρντίμ προβληματίζεται ακόμα για κάποιες θέσεις της ενδεκάδας, ωστόσο όλα δείχνουν ότι θα πάει στο αποψινό ματς με σχήμα 4-2-3-1 και συγκεκριμένα τον Κάρολ στο τέρμα, τον Τοροσίδη δεξιά στην άμυνα και τον Χολέμπας στα αριστερά, τους Κοντρέρας και Σιόβα στόπερ, τους Μοντέστο, Μανιάτη, Ιμπαγάσα στα χαφ, τον Αμπντούν στα δεξιά της επίθεσης, τον Μασάδο στα αριστερά και τον Τζεμπούρ προωθημένο. Αν κάποιος έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει είναι ο Φουστέρ αντί του Μασάδο.

Διαβάστε επίσης: ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα