ΚΙΝΗΜΑ ΚΙΟΥΤΣΟΥΚΗ ΕΝΤΟΣ ΝΔ

Σύσκεψη συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα το απόγευμα, στον απόηχο της διαγραφής του Ν. Κιουτσούκη από Ν.Δ. Η σχέση του με τον Γ. Μανώλη και το φλερτ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Συνέχεια στην αντιπαράθεσή του με την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να δώσει, απόψε το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΔΑΚΕ

Ιδ. Τομέα Νίκος Κιουτσούκης, τέσσερις ημέρες μετά τη διαγραφή του από το κόμμα.

Ο κ. Κιουτσούκης, που ούτως ή άλλως αντιμετωπίζονταν από τη Συγγρού ως η «παράφρων μεταβλητή» του συνδικαλιστικού της ΝΔ, έχει συγκαλέσει την Εκτελεστική Επιτροπή της συνδικαλιστικής παράταξης προκειμένου να καθορισθεί η στάση της όχι μόνον έναντι των νέων μέτρων της κυβέρνησης αλλά και – όπως σημειώνει στο μήνυμα που απέστειλε – «οι δράσεις της παράταξης μετά τα τελευταία γεγονότα».

Την ίδια ώρα, πάντως, η ΔΑΚΕ Δημοσίου θα έχει συνάντηση με το Γραμματέα του κόμματος Μαν. Κεφαλογιάννη επιβεβαιώνοντας τη διάσταση που υπάρχει στους δύο βραχίονες του συνδικαλιστικού της Ν.Δ.

Το συνδικαλιστικό «παζλ» και οι Ανεξάρτητοι

Η πολυδιάσπαση της κεντροδεξιάς είχε ήδη δημιουργήσει μία νέα εικόνα στη ΔΑΚΕ. Στην οργάνωση συνυπήρχαν στελέχη της Ν.Δ., άλλοι που πήγαν στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη (και επέστρεψαν μαζί της στη ΝΔ) και, φυσικά, πολλοί περισσότεροι που κινήθηκαν προς τους Ανεξ. Έλληνες, κορυφαίο στέλεχος των οποίων είναι, άλλωστε, ο επί μακρόν επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Μανώλης.

Η σχέση του κ.Κιουτσούκη, που παρέμεινε τύποις στη Ν.Δ.,  και του Γιάννη Μανώλη ουδέποτε διεκόπη επιμένουν καλοί γνώστες του συνδικαλιστικού χάρτη της κεντροδεξιάς. Και τώρα είναι βέβαιοι ότι η σχέση δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμη και σε… γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα