Οι δικηγόροι της Βέροιας συνεργάζονται με πολίτες για τις κατασχέσεις

Σχετική συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Δημήτρη Ζυγουλιάνο,ο οποίος την ενημέρωσε για τη μορφή της νομικής βοήθειας που διαθέτει ο Δικηγορικός Σύλλογος με βάση όσα ισχύουν από το νόμο. Επιπλέον, αναζητούνται τρόποι διεύρυνσης της βοήθειας αυτής στους πολίτες που το έχουν ανάγκη.

Όπως έγινε γνωστό, τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα γίνει ενημέρωση της υπηρεσίας του Δήμου από το Δικηγορικό Σύλλογο και θα ακολουθήσει νέα συνάντηση,

μετά τη δημοσίευση του νέου νόμου. Στο πλαίσιο αυτό θα διερευνηθούν οι δυνατότητες υποστήριξης όσων ανθρώπων δεν εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου αλλά πραγματικά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα μιας δικαστικής διαδικασίας.

Στο μεταξύ Χριστούγεννα με… ρεύμα πέρασαν όλοι οι πολίτες του δήμου Νεάπολης-Συκεών στη Θεσσαλονίκη, στα νοικοκυριά των οποίων το προηγούμενο χρονικό διάστημα η ΔΕΗ είχε διακόψει ή είχε στείλει ειδοποιητήρια διακοπής της ηλεκτροδότησης λόγω οφειλών.

Στις 16 Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι σταδιακές επανασυνδέσεις στα περισσότερα σπίτια ενώ μέχρι τα Χριστούγεννα αποκαταστάθηκε σχεδόν το 100% της ηλεκτροδότησης, με εξαίρεση δύο νοικοκυριά, όπου υπήρξε η λεγόμενη ρευματοκλοπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα