Ο Τζαβέλλας έσωσε τον ΠΑΟΚ

Το τέρμα του Γιώργου Τζαβέλλα στο 90′ ισοφάρισε εκείνο του Δημήτρη Παπαδόπουλου, ο δεύτερος ΠΑΟΚ απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας 1-1 από τον τρίτο Ατρόμητο και διατήρησε τη διαφορά από τους Περιστεριώτες στο +7.

Aυτό είναι το θετικό για τον Δικέφαλο. Το αρνητικό είναι ότι κινδυνεύει να μείνει στο -10 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό (αν νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα) και ουσιαστικά να χάσει το τρένο του τίτλου.

Οσον

αφορά στην αναμέτρηση, ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο 26′ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενώ στο δεύτερο ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του, δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες και τελικά λυτρώθηκε στο 90′ με την κεφαλιά του Τζαβέλλα.

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Τσενάμο, Νάστος, Ταυλαρίδης (86′ Μπάλλας), Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ουμπίδες, Ιγκλέσιας, Γκαρσία (72′ Φυτανίδης), Μπρίτο, Παπαδόπουλος (78′ Φάμπιο), Καραμάνος

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ (61′ Τζιόλης), Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Λάζαρ, Λούκας (79′ Λίνο), Βούκιτς, Ολίσε (70′ Αθανασιάδης), Σαλπιγγίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα