Ο Ταμπάκης… διώχνει Καρνέζη και Καπίνο

Η συμφωνία με τον Αλέξανδρο Ταμπάκη για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2016 και καλύτερους οικονομικούς όρους, κρύβει πολλά παραπάνω από την πρώτη ανάγνωση. Αυτή θέλει τον Παναθηναϊκό να εμπιστεύεται τον 20χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έχει δείξει πλούσια προσόντα και πολλοί θεωρούν ότι θα είναι ο επόμενος γκολκίπερ του τριφυλλιού και της Εθνικής ομάδας.

Ωστόσο, η συμφωνία με τον Ταμπάκη δείχνει ξεκάθαρα πως τον Γενάρη ένας εκ των Καρνέζη, Καπίνο θα περάσει την πόρτα της Παιανίας. Είναι

γνωστό πως για τους δύο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού και δη τον πρώτο, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού. Με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο, μία ενδεχόμενη πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ θα είναι ό,τι καλύτερο και φυσικά θα γίνει αποδεκτή.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι ο Κοτσόλης και ο Ταμπάκης μπορούν να αποτελέσουν το νέο δίδυμο σε περίπτωση που πωληθούν και οι δύο, ενώ τα λεφτά που θα μπουν στα ταμεία θα είναι μία σημαντική οικονομική ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Keywords
Τυχαία Θέματα