Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ

15:20 6/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα των αστυνομικών για να μην περικοπούν τα μισθολόγιά τους εξέφρασε σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε στο γραφείο του τα προεδρεία των αστυνομικών ενώσεων και υπογράμμισε στους συνομιλητές του τη συμπαράσταση

της αξιωματικής αντιπολίτευσης «στον δίκαιο αγώνα που δίνουν για τη διεκδίκηση των αιτημάτων τους», όπως είπε χαρακτηριστικά. Ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε στους αστυνομικούς ότι βλέπει αισιόδοξα τον αγώνα που δίνουν, λέγοντάς τους: «είστε ο τελευταίος πυλώνας ενός συστήματος που έχει καταρρεύσει».

Παράλληλα, έκανε λόγο για «πολιτική σκοπιμότητα», αναφερόμενος στη στρατηγική της εσωτερικής υποτίμησης και κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «υπονομεύει το βιοτικό επίπεδο όλων σε επίπεδα κάτω από αυτά των βαλκανικών χωρών». Μάλιστα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «δεν υπάρχει καμία εξαίρεση» από τη στρατηγική της εσωτερικής υποτίμησης» και επισήμανε ότι «η κινητοποίηση των ενστόλων μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για μεγαλύτερη συσπείρωση όλων των κοινωνικών δυνάμεων».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε τους συνδικαλιστές  ότι θεωρεί δίκαιο τον αγώνα τους και θα τον στηρίξει, ενώ εκείνοι, από την πλευρά τους, δήλωσαν ότι «δέχονται επίθεση στο εισόδημά μας» και κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι οδηγεί τους αστυνομικούς «σε κοινωνική και οικονομική εξαθλίωση».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΤ

Keywords
Τυχαία Θέματα