Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει προβοκάτσια με αφίσα

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο λόγος για την αφίσα που απευθύνει κάλεσμα στο αυριανό αντιφασιστικό συλλαλητήριο με συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία ως τη Μεσογείων, στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Κουμουνδούρου, με non paper που έχει εκδώσει, σημειώνει: «Από χθες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια πλαστή αφίσα με υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ που καλεί για αύριο, Τετάρτη 25/09 σε συγκέντρωση στα Προπύλαια

και σε πορεία στη Μεσογείων, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η περίεργη αυτή αφίσα δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και στόχος της είναι να υποδαυλίσει τη λογική των δύο άκρων που τάχα συγκρούονται μεταξύ τους», τονίζει η Κουμουνδούρου, προσθέτοντας: «Κάνουμε σαφές ότι κάθε είδους σχέδιο των σκοτεινών μηχανισμών και παρακρατικών κύκλων θα πέσει στο κενό. Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους εργαζόμενους και τη νεολαία να αγνοήσουν τις προβοκάτσιες και να συμμετάσχουν μαζικά και ειρηνικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση των συνδικάτων την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6:00 μμ στο Σύνταγμα, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα υπεράσπισης της δημοκρατίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα