Ο «ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΑΡΧΗΣ» ΠΑΝΤΖΑΣ

08:40 2/6/2012 - Πηγή: Matrix24

Δεν ξέρω αν ο Γιώργος Πάντζας έχει ως ανομολόγητο πρότυπό του τον συγκεντρωσιάρχη του Ανδρέα Παπανδρέου, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.

Ωστόσο, είδα χθες τον γνωστό ηθοποιό και επικεφαλής της συνιστώσας του ΔΗΚΚΙ στον ΣΥΡΙΖΑ να μιμείται τον Παναγιωτακόπουλο. Ο Πάντζας ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους για τη μετατροπή της παρουσίασης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ

στον πολυχώρο «Αθηναΐς» στον Βοτανικό σε… προεκλογική συγκέντρωση.

Καθόταν κοντά στο πόντιουμ του ομιλητή, δηλαδή κοντά στον Αλέξη Τσίπρα. Τόσο κοντά, ώστε να τον χωράει το τηλεοπτικό πλάνο. Ήταν εμφανές το πόσο πολύ συμφωνούσε με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συνεχώς κουνούσε επιδοκιμαστικά πάνω-κάτω το κεφάλι του, όταν ο Τσίπρας παρουσίαζε τις βασικές προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Και περίπου κάθε 10 λεπτά, ο Πάντζας σηκωνόταν και χειροκροτούσε δυνατά τον Αλέξη Τσίπρα, παροτρύνοντας τους παρευρισκόμενους να ακολουθήσουν το παράδειγμά του. Κάπως έτσι, υπό τις οδηγίες του φλογερού συγκεντρωσιάρχη της Κουμουνδούρου, ο Αλέξης διακοπτόταν συνεχώς από το σύνθημα «ήρθε η ώρα της Αριστεράς», αλλά και από καθοδηγούμενα από τον Γιώργο Πάντζα χειροκροτήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα