Ο Ρόντμαν …εκτέλεσε το «Happy Birthday» για χάρη του Κιμ

10:05 9/1/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο παλαίμαχος φόργουορντ διοργάνωσε αγώνα παλαιμάχων NBAers με επίλεκτους παίκτες μπάσκετ της Βόρειας Κορέας, προς τιμήν των γενεθλίων του Κιμ Γιονγκ Ουν. Παρότι δεν φημίζεται για τη φωνή του ο πέντε φορές πρωταθλητής ΝΒΑ έκανε πράξη την απειλή του και τραγούδησε, ως άλλη Μέριλιν Μονρό, το «Happy Birthday», παρουσία όχι απλώς του ηγέτη της Βόρειας Κορέας αλλά κι άλλων 14.000 ανθρώπων που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση που έγινε στην πρωτεύουσα Πιονγκγιάνγκ.

«Λέμε συνέχεια στον Ντένις πως δεν μπορεί

να τραγουδήσει. Αλλά το κάνει. Είναι μουσικά κωφός», ανέφερε στην «USA Today» ο συμπαίκτη του στο φιλικό κι επίσης παλαίμαχος NBAer, Τσαρλς Σμιθ. «Ήταν απροσδόκητο, ίσως και απρογραμμάτιστο. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν φάνηκε να χαμογελάει. Σίγουρα, δεν το περίμενε», πρόσθεσε ο Σίμιον Κόκερελ από το Reuters.

Για την ιστορία, οι παλαίμαχοι NBAers ηττήθηκαν από τους επίλεκτους Βορειοκορεάτες με 47-39 στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες ανακατεύτηκαν, δημιουργώντας δύο μικτές ομάδες. Οι «άσπροι» κέρδισαν τους «πράσινους» με 63-54.

Keywords
Τυχαία Θέματα