Ο Πετγουέι για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Πέτγουεϊ, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα του Ρεθύμνου,μίλησε στο Olympiacosbc.gr: «Είμαι σούπερ ενθουσιασμένος γιʼ αυτή την εξέλιξη. Είναι ένα μεγάλο βήμα για μένα. Θα έχω την την ευκαιρία να παίξω σε επίπεδο Ευρωλίγκας και μάλιστα στους Πρωταθλητές Ευρώπης. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει κάτι καλύτερο για μένα.

Δεν φοβάμαι καθόλου. Η πίεση με κάνει να παίζω καλύτερα. Θα είναι καλό για μένα να δουλέψω σʼ ένα άλλο επίπεδο. Εγώ ξέρω ότι μπορώ να κάνω και θα το δείξω σʼ όλους. Το σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα (σ.σ. γέλια). Ήθελα να μείνω

στην Ελλάδα, να παίξω για τους back to back πρωταθλητές Ευρώπης κι αυτό που ήθελα έγινε.

Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που σου δίνει τη δυνατότητα να το ζήσεις στο 100%. Έρχομαι για να χαρώ το παιχνίδι, αλλά κυρίως για να πανηγυρίσω νίκες. Καμία ομάδα και κανένας παίκτης δεν μπορεί να υποσχεθεί ότι θα κερδίζει πάντα. Όταν όμως προσπαθείς κι έχεις τη βοήθεια του κόσμου τότε μπορείς να πετύχεις πολλά και ο Ολυμπιακός τα τελευταία δυο χρόνια είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους όσους εμπλέκονται με το μπάσκετ».

Keywords
Τυχαία Θέματα