Ο ΠΕΡΙΣΣΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ INTERNET

Έναν… πρωτότυπο τρόπο βρήκε το ΚΚΕ, προκειμένου να προσελκύσει στήριξη των πολιτών στην πρόταση νόμου που έχει καταθέσει στη Βουλή για κατάργηση του Μνημονίου. Ανακοίνωσε χθες ότι θα… μαζέψει υπογραφές μέσω Internet!


Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η πρωτοβουλία του Περισσού έγινε γνωστή χθες το βράδυ, μέσω ανακοίνωσης του κόμματος. Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ

δημιούργησε την ιστοσελίδα katargisimnimonion.kke.gr ή km.kke.gr και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν την ηλεκτρονική συλλογή υπογραφών υποστήριξης της πρότασης νόμου που κατέθεσε στη Βουλή αμέσως μετά τις εκλογές, όταν συγκροτήθηκε σε σώμα. Συγκεκριμένα, το ΚΚΕ ζητεί τη στήριξη της πρότασης νόμου, η οποία προβλέπει την κατάργηση των Μνημονίων, των δανειακών συμβάσεων και των εφαρμοστικών νόμων και η σχετική ιστοσελίδα έχει «ανέβει» στον διαδικτυακό αέρα από σήμερα.

Στην σχετική ανακοίνωσή του, ο Περισσός καλεί «τους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα και τους μαζικούς φορείς του εργατικού λαϊκού κινήματος, κάθε έναν και κάθε μια που θέλει να συμβάλλει στην κατάργηση των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων», να στηρίξουν έμπρακτα την πρόταση νόμου του κόμματος.

Στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα δημοσιεύονται, επίσης, όλες οι δηλώσεις στήριξης της πρότασης νόμου του κόμματος, αλλά και οι επίσης υποστηρικτικές αποφάσεις που έχουν λάβει μαζικοί φορείς και σωματεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Περισσού αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, την «απάντηση» του κόμματος στην αυτοκριτική που είχε δημοσιεύσει μετά το εκλογικό αποτέλεσμα, όταν σημείωνε ότι «υποτιμήθηκαν οι δυνατότητες προπαγάνδας του Διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα