Ο Περικλής Παναγόπουλος μιλά για την απαγωγή του

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια, και ο έλληνας εφοπλιστής επέλεξε να σπάσει τη σιωπή του, περιγράφοντας τις απάνθρωπες στιγμές που έζησε στα χέρια των επικίνδυνων κακοποιών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», οι περιγραφές της ημέρες της απαγωγής του (12 Ιανουαρίου 2009) είναι ανατριχιαστικές.

«Ξεκίνησα με τον οδηγό για το γραφείο μου στη Βούλα όταν ξαφνικά ένα βανάκι μας έκλεισε το δρόμο. Κατέβηκαν τρεις γεροδεμένοι άνδρες, ντυμένοι στα μαύρα και κρατούσαν όπλα. Μας άρπαξαν και μας έβαλαν στο βαν. Μας πήγαν στον

σκουπιδότοπο του Υμηττού και στη συνέχεια με έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός άλλου οχήματος».

Ενδεικτικό της σκληρότητας με την οποία αντιμετωπίστηκε από τους απαγωγείς του, είναι η περιγραφή της αλυσίδας που τον έδεσαν. «Ήταν μια χοντρή αλυσίδα σαν αυτές που χρησιμοποιούν για τις άγκυρες στα κότερα», αναφέρει για να συνεχίζει γράφοντας ότι τον υποχρέωσαν να φορέσει μαύρα ρούχα και κόκκινες χνουδωτές παντόφλες.

Μόνη του συντροφιά ένας παλιός καναπές και μία τηλεόραση που έπιανε ένα κανάλι.

Με ιδιαίτερο τρόπο, ως μια μέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ περιγράφει ο εφοπλιστής και την 19η Ιανουαρίου, που απελευθερώθηκε από τους απαγωγείς.

«Ο αρχηγεύων της παρέας μου είπε “Κύριε Παναγόπουλε η γυναίκα σας είναι παλικάρι. Όλα πήγαν καλά. Αν και της είπαμε ότι θα σας ελευθερώσουμε μέσα σε 24 ώρες θα το κάνουμε μέσα στη νύχτα”».

Keywords
Τυχαία Θέματα