Έπαθε πλάκα με τα ελληνικά νησιά ο Ράσελ Κρόου

Φανατικός φίλος της Μυκόνου έγινε ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος εθεάθη στο νησί των Κυκλάδων με τη νέα του σύντροφο, Σαμάνθα Μπαρκς, να κάνουν τις βόλτες τους πάνω σε μια τετράτροχη μηχανή («γουρούνα») να φοράνε μπλουζάκια «Greece» και να γράφουν αποθεωτικά σχόλια για τα ελληνικά νησιά μέσω του Twitter. «Πώς είναι δυνατόν να ζω 49 χρόνια σ’ αυτόν τον πλανήτη και να μην έχω επισκεφτεί ποτέ ελληνικό νησί;», αναρωτιέται ο Νεοζηλανδός ηθοποιός στον λογαριασμό

του στο Twitter. «Yasoo Μύκονος, θα επιστρέψω», γράφει στη συνέχεια. Μάλιστα. O βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός ανέβαζε συνεχώς και φωτογραφίες, διαφημίζοντας έτσι την Ελλάδα. Μάλιστα φρόντισε να βάλει στην …πρίζα τους followers του ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την πισίνα του ξενοδοχείου του όπου διέμενε, γράφοντας «Πού είμαι τώρα;».

Ο Κρόου επισκέφτηκε τη Μύκονο την Κυριακή ύστερα από μια μικρή στάση στη Ρώμη και αυτή τη στιγμή συνεχίζει τις διακοπές του και στην Τουρκία λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης υπερπαραγωγής «Man of Steel», η οποία αποτελεί συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς με ήρωα τον Σούπερμαν. Κρόου και Μπαρκς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Οι Άθλιοι», ενώ στο πάρτι που ακολούθησε μετά τα Oscar ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον… οπότε λογικά είναι ζευγάρι που απολαμβάνει το Αιγαίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα