Ο ΠΑΣ βύθισε (ακόμη πιο κάτω) τον Άρη

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 2-1 τον Άρη και τον βύθισε κι άλλο στον πάτο της βαθμολογίας, στο ματς που ολοκλήρωσε τη 17η αγωνιστική και τον πρώτο γύρο της Super League.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς φάσεις, χωρίς θέαμα, αλλά με μπόλικα νεύρα και δύο κόκκινες κάρτες. Συγκεκριμένα, μετά από κοκορομαχίες των παικτών, Ντάσιος και Τάτος πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια -όπως φάνηκε από το ριπλέι, ο δεύτερος αδίκως- και άφησαν τις ομάδες τους με 10 παίκτες λίγο πριν την ανάπαυλα.

Στο

δεύτερο ημίχρονο, όμως, τα πράγματα ήταν διαφορετικά, μπήκαν τρία γκολ και ο ΠΑΣ έφτασε στην τελική επικράτηση. Στο 51′ ο Ντε Βινσέντι άνοιξε το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ο Μανιάς πέντε λεπτά αργότερα ισοφάρισε για τον Αρη, αλλά οι γηπεδούχοι με τον Λίλα στο 73ο λεπτό πήραν το τρίποντο της νίκης, επικρατώντας 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΤΣΙΩΛΗΣ): Βελλίδης, Ντάσιος, Κολοβέτσιος, Τζημόπουλος, Στρούνα (46′ Μιχαήλ), Λίλα, Τσουκαλάς, Βίλα, Ντε Βινσέντι, Κοροβέσης (78′ Μπέριος), Ίλιτς (92′ Κρητικός)

ΑΡΗΣ (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ): Διούδης, Καραγκούνης (86′ Σταυρόπουλος), Ηρακλής, Κύργιας, Μαργαρίτης, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (80′ Καραγιάννης), Τάτος, Τσουμάνης, Μανιάς, Αγάνθο

Keywords
Τυχαία Θέματα