Ο Παπαγεωργόπουλος ξαγρυπνά στο κελί του

Παράλληλα αναρωτιέται αν οι δικαστές που τον καταδίκασαν κοιμούνται. «… Κάποιοι κοιμούνται. Η ώρα είναι 5 το πρωί. Άραγε οι δικαστές μου κοιμούνται; Το εύχομαι…» αναφέρει τρεις εβδομάδες μετά την καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη για το σκάνδαλο της υπεξαίρεσης.

«Κάποιοι κοιμούνται. Η ώρα είναι 5 το πρωί. Άραγε οι δικαστές μου κοιμούνται. Το εύχομαι… Σε 20 τετρ. μέτρα 10 άτομα! 10 κρεβάτια, 5 ντουλαπάκια, 2 τραπεζάκια, 4 σκαμπό, 1 ψυγειάκι, 30 τσάντες, παράθυρα ψηλά να μη βλέπεις τον ορίζοντα, μία τουαλέτα για 10 άτομα, η οποία όμως είναι υπερυψωμένη και από το παράθυρό της βλέπεις τις εγκαταστάσεις

της ESSO! Ξεκουράζεται το μάτι… Ευτυχώς οι πάντες είναι ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί!… Με κοιτούν με σεβασμό. Με ρωτούν αν θέλω κάτι» Αναφέρει ο πρώην ισχυρός άνδρας του δήμου Θεσσαλονίκης και συνεχίζει:

«Η καταδίκη του ήταν η επιβράβευσή γιατί ποτέ στη ζωή μου δεν διανοήθηκα να καταχραστώ ούτε 1 ευρώ. Όπως έλεγα με χιούμορ, είμαι από τους λίγους Θεσσαλονικείς που δεν έχω εξοχικό στη Χαλκιδική! Και βέβαια μπουζούκια, καζίνο, προκλητική ζωή, βίλες στη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, διακοπές στην Καραϊβική ή τις Μαλδίβες ήταν άγνωστα σε μένα. Από το πρωί μέχρι το βράδυ δουλειά. Εργασιοθεραπεία. Ίσως μου είχε μείνει από τον αθλητισμό».

Keywords
Τυχαία Θέματα