Νίκη και πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός

17:54 9/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό: πρώτον, να πανηγυρίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 41ου στην ιστορία του και, δεύτερον, θα καταρρίψει ένα ακόμη ρεκόρ, την ανάδειξή του ως πρωταθλητής πιο νωρίς από ποτέ. Το προηγούμενο ρεκόρ επιτεύχθηκε πέρυσι, με τους Πειραιώτες να κατακτούν τον τίτλο στις 10 Μαρτίου.

Προπονητής και ποδοσφαιριστές όμως θέλουν τη νίκη και για ένα επιπλέον λόγο. Για να τονώσουν την ψυχολογία τους μετά την ήττα

την προηγούμενη εβδομάδα από τον Παναθηναϊκό,

Σε αυτά τα πλαίσια ήταν και η ομιλία του Μίτσελ στους παίκτες στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. «Κάναμε μία ήττα και έπεσαν όλοι να μας φάνε. Δεν είναι έτσι, όμως. Είμαστε οι καλύτεροι, δίκαια είμαστε τόσο μπροστά και πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα μέσα στην Τούμπα. Δεν μπορεί να μας αμφισβητήσει κανείς για ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να αφήσουμε κανένα να μιλάει άσχημα για εμάς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και ότι έχουμε κερδίσει το έχουμε κερδίσει δίκαια».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλησε να ξεκουράσει του Ντομίνγκες, Μανιάτη και Χολέμπας αφήνοντάς τους στην Αθήνα, δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Σαβιόλα, Μαρκάνο, Σιόβας και, βέβαια, στον Ολαϊτάν που αναμένεται να πάρει τη Δευτέρα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέφουν οι Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Σάμαρης, Σέποβιτς, Μασάντο και Μπονγκ. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλο, Μανωλά, Μπονγκ, Σάμαρη (Εντινγκά), Μασάντο, Φουστέρ, Πέρες, Ιμπαγάσα και Σέποβιτς. Στη διάθεση του Μίτσελ είναι και οι Κάμπελ, Βαλντές, Παπάζογλου, Πελέ, Τόρες και Μέγιερι.

Keywords
Τυχαία Θέματα