Νικά και πετάει για Λονδίνο ο Παναθηναϊκός

Μετά το θρίαμβο στο θρίλερ της Τρίτης οι πράσινοι χρειάζονται ακόμη μία νίκη για να τα καταφέρουν και επ’ ουδενί θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη. Με την ίδια αγωνιστική συνταγή (έλεγχο του ρυθμού, τροφοδότηση των ψηλών όταν αυτό είναι εφικτό, σφιχτή άμυνα) οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα επιχειρήσου να αποδομήσουν και πάλι το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα.

Μιλώντας για τους μπλαουγκράνα, απόψε θα δώσουν το έκτο παιχνίδι τους σε διάστημα δώδεκα ημερών κάτι που αναμένεται να τους στοιχίσει σε φρεσκάδα. Παρόλα αυτά, γνωρίζοντας

ότι ο αγώνας δεν έχει αύριο, θα τα δώσουν όλα για να στείλουν τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον απώλειες. Ο Γκιστ μπορεί να πονάει, αλλά την Τρίτη έδειξε έτοιμος και αποφασισμένος, οπότε δύο ημέρες αργότερα η κατάστασή του μόνο καλύτερη μπορεί να είναι. Ο Μπράμος γύρισε το πόδι του στο τρίτο παιχνίδι αλλά αυτό δεν αναμένεται να του στερήσει τη συμμετοχή.

Για εισιτήρια ούτε λόγος βέβαια. Ο αγώνας είναι sold-out και στο κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να βρεθούν 20.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού που θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα τους προς την επιτυχία.

Keywords
Τυχαία Θέματα