Νεφελούδης: «γυρολόγος της πολιτικής ο Μπίστης»

Αφορμή για «δηλητηριώδη» σχόλια έδωσε ο υπεύθυνος Διεύρυνσης του κόμματος επειδή επέλεξε χθες το πρωί, με συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, να προδικάσει την «πολιτική αποδοκιμασία» της ΔΗΜΑΡ κατά των «ανταρτών», Οδυσσέα Βουδούρη και Πάρι Μουτσινά. Ο Μπίστης διερωτήθηκε «τι δουλειά έχουν στη ΔΗΜΑΡ αυτοί που δεν ψήφισαν ναι» και απεφάνθη με στόμφο πως «δεν μπορείς  να προπαγανδίζεις τη στρατηγική άλλου κόμματος και  να μένεις στο κόμμα σου». «Όταν ψηφίζεις

ανάποδα σε κρίσιμες ψηφοφορίες, διερωτάσαι τι δουλειά έχεις στο κόμμα…», κατέληξε ο Μπίστης.

Όπως έχει ενημερώσει ο Neo τους αναγνώστες του, τους δύο «αντάρτες» καλύπτουν πολιτικά οι μειοψηφούντες της ΔΗΜΑΡ, που ούτως ή άλλως θέλουν αποχώρηση του κόμματος από την κυβέρνηση Σαμαρά. Έτσι, ένας εξ αυτών, ο Ανδρέας Νεφελούδης, απασφάλισε χθες βράδυ και διένειμε ως δημόσια δήλωση τα όσα είχε πει στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής το απόγευμα -για τα οποία σας είχε ενημερώσει αμέσως το matrix24.gr («Τελεσίγραφο Κουβέλη σε αντάρτες»).

Ο Νεφελούδης, λοιπόν, ήταν ιδιαίτερα σκληρός κατά του Μπίστη, δηλώνοντας τα εξής: «Ο γυρολόγος του πολιτικού συστήματος, πρώην στέλεχος του ΚΚΕ, του ΚΚΕες, του ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ Α.Α, του ΣΥΝ, ιδρυτής της ΑΕΚΑ,στέλεχος, υποψήφιοςβουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ και εσχάτως φιλοξενούμενος στην ΔΗΜΑΡ, δεν μπορεί να εγκαλεί για ανεντιμότητα τα ιδρυτικάστελέχη της ΔΗΜΑΡ και να προωθεί τη διάσπαση του κόμματος. Στο θέμα αυτό η ηγεσία του κόμματος πρέπει να πάρει θέση. Εμείς δεν θαεπιτρέψουμε στον κο Μπίστη να μετατρέψει την ΔΗΜΑΡ σε ΑΕΚΑ Νο2».

Keywords
Τυχαία Θέματα