Διαθέσιμη η preview έκδοση του Internet Explorer 10

Το νέο λογισμικό παρουσιάστηκε τον προηγούμενο μήνα, μαζί με τα νέα Windows 8. Σε πρώτη φάση, ο ανασχεδιασμένος ΙΕ 10 θα διατίθεται σε δοκιμαστική έκδοση (preview) για τους ακόμα πολυπληθείς χρήστες των Windows 7. Tο νέο πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows (XP, Vista και άλλες).

Σύμφωνα

με την αμερικανική εταιρεία, περισσότερα από 670 εκατ. Windows 7 έχουν πουληθεί από την κυκλοφορία τους το 2009, έναν αριθμό που δύσκολα θα φθάσουν τα Windows 8 πριν το 2014. Οι υπολογιστές που διαθέτουν τα νέα Windows 8, έχουν προεγκατεστημένο το πρόγραμμα πλοήγησης Internet Explorer 10, ενώ όσοι χρήστες έχουν τα προηγούμενα Windows 7, θα πρέπει να «κατεβάσουν» το νέο λογισμικό και να το εγκαταστήσουν στο μηχάνημά τους.

Ο ΙΕ 10 είναι πιο γρήγορος από τον ΙΕ 9 στο «φόρτωμα» των ιστοσελίδων και σχεδιάστηκε για tablets, smartphones και γενικώς για οθόνες αφής. Αν και σύμφωνα με τις περισσότερες έρευνες, ο Internet Explorer παραμένει το πιο δημοφιλές πρόγραμμα πλοήγησης στον κόσμο, συνεχώς χάνει έδαφος υπέρ των ανταγωνιστικών προγραμμάτων, όπως ο Google Chrome και ο Mozilla Firefox.

Κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση του Internet Explorer 9: http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/ie-10-release-preview?ocid=GA8_O_WOL_DIS_IE_IE10_NULL

Keywords
Τυχαία Θέματα