ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: ΜΙΑ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ

Και τραγουδάει στους φραγκάτους και μαζεύει χρήματα για τους άπορους. Η Rihanna είναι το κορίτσι τόσο των πατρικίων όσο και των πληβείων.

Στο ετήσιο γκαλά, κοκτέιλ και δείπνο μετά μουσικής του Κοινωφελούς Ιδρύματος Robin Hood, όχι μόνο παραβρέθηκε η σταρ της pop Rihanna, αλλά παραχώρησε

και μια συναυλία. Και αφού το φιλανθρωπικό ίδρυμα αποκαλείται «Ρομπέν των Δασών» γιατί και αυτή να μην υποδυθεί την Κλεοπάτρα και να πει και μερικά τραγούδια; Η σκέψη της 24χρονης τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος ήταν σωστή ως αμέριστη συμπαράσταση σε ένα οργανισμό που μάχεται τη φτώχεια. Ακόμα και ως σύγκριση με τη περυσινή εμφάνιση στην ίδια εκδήλωση της Lady Gaga η οποία βοήθησε να αυξηθούν τα έσοδα του ιδρύματος κατά 47,4 εκατομμύρια δολάρια στο πλειστηριασμό προσφορών που ακολούθησε. Με παρόμοιo ενθουσιασμό υποδέχθηκαν στη φετινή φιλανθρωπική εκδήλωση τη Rihanna 4.000 προσκεκλημένοι στο συνεδριακό κέντρο Τζέικομπ Κ. Τζάβιτς. Όσο για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από στελέχη των hedge funds και άλλων υψηλής εισοδηματικής τάξης καλεσμένους, το ίδρυμα θα τα διαθέσει κατευθείαν και άμεσα στους 200 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς τους οποίους χρηματοδοτεί για την καταπολέμηση της φτώχειας στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Υόρκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα