Μου παν θα βάλεις το χακί…

«Τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες, εσείς παρουσιάζεστε 18χρονες ψαρούκλες»! Η μόνη χαρά του να είσαι μεσόκοπη πλέον, κυρία μου, είναι όπως πάει το πράγμα πως θα γλιτώσεις το στρατό! «Παράλογο; Να το, δεν απαντά»! που έλεγε και ο Λάκης – κυρία Μίτση μια φορά και έναν καιρό!

Το κορυφαίο φαινόμενο της ΧΑ να μπαίνει στη Βουλή, αποτυπώνει μια συλλογική παράνοια και έναν παραλογισμό ικανό να τρελάνει και τον πιο συγκροτημένο άνθρωπο. Δεν μας φταίνε όλες οι κυβερνήσεις μας, οι επιλογές μας, οι έξω παντογνώστες

που τα κάναν και αυτοί λίγο σκ@τ@, αλλά οι λαθρομετανάστες που βάζουν βενζίνη η καθαρίζουν τα παράθυρα στα φανάρια για το χάλι μας ως οικονομία και μιζέρια! Και έξω όμως τα φαινόμενα του παράλογου καλά κρατούν. Γάλλος εκδότης και γερουσιαστής σε επίσημη συνεδρίαση για τη νομιμοποίηση του γάμου όλων, δηλαδή και των ομοφυλοφίλων, αφέθηκε στην τρέλα του επιχειρηματολογώντας πως παρήκμασε η ελληνική κοινωνία και ο πολιτισμός λόγω ομοφυλοφιλίας! Ενδιάμεσα ζούμε στιγμές απίστευτης αστειότητας, για το ποιό ρολόι είναι ακριβότερο των βουλευτών κάνοντας έρευνα αγοράς στα χλιδάτα αξεσουάρ. Και έρχεται τώρα και η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Ελένη Ζαρούλια, να ανοίξει εντελώς τις πύλες στην παράνοια!

Κατά τη συζήτηση, λέει, του νομοσχεδίου για την κύρωση σύμβασης για την εξάλειψη των διακρίσεων κατά των γυναικών στην Ολομέλεια της Βουλής, η βουλευτής που αγαπά τον οίκο Μπούλγκαρι και Βέρι Γκαβέλο, τόνισε πως στην Ελλάδα θα πρέπει να ενδιαφερόμαστε μόνο για τις Ελληνίδες, είτε πρόκειται για μητέρες που μένουν άνεργες λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται, είτε για αυτές που βλέπουν τα παιδιά τους να αποκλείονται από παιδικούς σταθμούς επειδή το παιδί κάποιου λαθρομετανάστη (!!!!!!!!), έχει πάρει τη θέση του μόνο και μόνο επειδή δηλώνει μηδενικό εισόδημα! Καλά ως εδώ! Συνηθίσαμε την παράνοια των συλλογισμών αυτών και την τραγελαφική γελοιότητα τέτοιων δηλώσεων, όμως η κ. Ζαρούλια, συνέχισε επισημαίνοντας το πρωτάκουστο: ότι συνιστά διάκριση κατά των γυναικών το γεγονός ότι δεν είναι υποχρεωτική για εκείνες η στράτευση! Πρότεινε η βουλευτής η στράτευση να γίνει υποχρεωτική για τις γυναίκες σε ηλικία 18 ετών! Η ίδια βέβαια λόγω του προχωρημένου της ηλικίας της, δε θα παρουσιαστεί, καθότι έχει περάσει την ηλικία ακόμα και της εφεδρεία όπως και ημείς άλλωστε!

Πάντως αν πρέπει αναδρομικά, σαν τον Ματέο Πατζόπουλο, σύντροφο της κ. Μενεγάκη και περίπου συνομήλικο μας, να παραστούμε αναδρομικά, θα μας ενδιέφερε το ναυτικό, διότι όσο να ναι τα μπλε μας τονίζουν την επιδερμίδα και μας αναδεικνύουν. Επίσης για να ξεκουραστούμε και λίγο θα επιθυμούσαμε να παρουσιαστούμε, καλοκαιράκι, στα Φυρά στην Σαντορίνη, που χει ένα φυλάκιο πάνω απ τα μπαρ και είναι πολύ του γούστου μας!

Θα πρέπει ακόμα οι γυναίκες να εργαστούμε ομαδικά ώστε να αλλάξουμε τα συνθήματα των νεοσύλλεκτων και όχι μόνο, που βάλλουν τα δικαιώματα στο καψώνι, την αγριότητα, την βαρβαρότητα, τον θάνατο εις το όνομα της πατρίδας στην οποία μέχρι τώρα σε όλες της κοινωνίες προσέφ

Keywords
Τυχαία Θέματα