Μία παρτίδα γκολφ για τα 52α γενέθλια του Ομπάμα

10:08 4/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Με μια εκδρομή στο Κάμπ Ντέιβιντ και μια παρτίδα γκολφ με τους φίλους του, ξεκίνησε το σαββατοκύριακο των γενεθλίων του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.

Ο Ομπάμα, ο οποίος σήμερα γίνεται 52 ετών, έφυγε το πρωί του Σαββάτου από τον Λευκό Οίκο αφού ενημερώθηκε για τις εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας, που οδήγησαν σε ταξιδιωτική οδηγία προς τους Αμερικανούς και κλείσιμο 21 πρεσβειών και προξενείων σε χώρες του μουσουλμανικού κόσμου.

Μετά

την ενημέρωση, η αυτοκινητοπομπή έφυγε από τον Λευκό Οίκο με μπαστούνια του γκολφ και τουλάχιστον ένα ψυγείο στη ρυμούλκηση.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων του από τη Χαβάη, όπου και ο ίδιος μεγάλωσε, αλλά και το Σικάγο, όπου έζησε πριν γίνει πρόεδρος.

Ανάμεσά τους βρίσκονται οι παιδικοί του φίλοι Bobby Titcomb και Mike Ramos και οι φίλοι του από το Σικάγο Marty Nesbitt και Eric Whitaker.

Ο Μπαράκ Ομπάμα ταξίδεψε στο Καμπ Ντέιβιντ με ελικόπτερο, στο οποίο επιβιβάστηκαν οι νικητές στο γκολφ, ενώ οι υπόλοιποι της παρέας, καθώς και η πρώτη κυρία Μισέλ Ομπάμα ταξίδεψαν ξεχωριστά.

Ο Ομπάμα έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο την Κυριακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα