Μετωπική Βενιζέλου με τον ΣΥΡΙΖΑ

Όσον αφορά στη λίστα Λαγκάρντ εκτιμά ότι από αυτή την περιπέτεια το ΠΑΣΟΚ θα βγει ισχυρότερο.

Ο κ.Βενιζέλος εξαπολύει δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως επιδιώκει την αποσταθεροποίηση της χώρας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Διολισθαίνει στον εγκωμιασμό τη βίας,

δεν έχει τι να πει για την προοπτική της χώρας, οργανώνει σκευωρίες πολύ παλιάς κοπής».

Ταυτόχρονα, συνεχίζει ο κ.Βενιζέλος μιλώντας πάντα για τον ΣΥΡΙΖΑ, υιοθετεί τον αστικό παλαιοκομματισμό, δηλαδή τις χειρότερες όψεις παλαιών εποχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. «Άρα διαμορφώνεται το περίεργο συνονθύλευμα του διπλού παλαιοκομματισμού. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά-πολύ περισσότερο δεν έχει καμία σχέση με τον κεντροαριστερά. Με τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει ένα καθαρό, απόλυτο μέτωπο» τονίζει ο ίδιος.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις με τη λίστα Λαγκάρντ, ο κ.Ευάγγελος Βενιζέλος επαναλαμβάνει πως «ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά τελικά αγαπάει και τον νοικοκύρη».

«Υπό την έννοια αυτή, ναι, είμαι ικανοποιημένος από τις τελευταίες εξελίξεις γιατί επιβεβαιώνουν προφανή πράγματα, τα οποία ούτως ή άλλως προέκυπταν και από όσα ειπώθηκαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για όσους έχουν τη στοιχειώδη φρόνηση και επιμέλεια να διαβάζουν» είπε και υπογράμμισε : «Το ΠΑΣΟΚ, με το μέτωπο που έχει ανοίξει στην υπόθεση αυτή θα βγει ισχυρό και ωφελημένο. Είναι πολύ σημαντικό το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται στην εμπροσθοφυλακή της αντιπαράθεσης με τον ΣΥΡΙΖΑ, που δυστυχώς επιδιώκει την αποσταθεροποίηση της χώρας».

Για τη λίστα Λαγκάρντ

Καταλογίζει ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική σκευωρία εναντίον του λέγοντας: «Με ενοχλεί να μετατρέπεις μια πολιτική αντιπαράθεση σε πεδίο συκοφαντίας, υπονόμευσης, ηθικής αμφισβήτησης και αλλοίωσης των δεδομένων. Αυτό με ευθύνη και προσωπική της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε με δύο τρόπους.Κατ΄αρχάς με τη διαμόρφωση ενός χυδαίου επικοινωνιακού πλαισίου, βασισμένου σε συνωμοσιολογίες, μυθολογίες…υπαινιγμούς σε σχέση με εμένα, με την οικογένειά μου, με καλλιέργεια προσδοκιών για το τι θα έρθει από τη Γαλλία, υποβολή ερωτήσεων που έθεταν σε αμφισβήτηση ακόμη και τη νέα αποστολή των στοιχείων που έγινε πριν από λίγες ημέρες. Ακόμη χειρότερο και από αυτό είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κάλυψε πολιτικά και συγκάλυψε μέσω της «λίστας Βαξεβάνη» την περιβόητη πηγή η οποία , ενώ είχε δηλώσει στη Βουλή και τη Δικαιοσύνη πως δεν έχει στα χέρια της το ψηφιακό υλικό, το είχε, αναπαρήγαγε αντίγραφα και φρόντισε να τα διανείμει σε κόμματα, εκδότες, δημοσιογράφους κ.οκ.Εάν είχε ειπωθεί εξαρχής η προφανής αλήθεια, ότι αυτό βρισκόταν στη διάθεση της αρμόδιας υπηρεσίας, η οποία απλώς ενημέρωσε τον υπουργό με καθυστέρηση, δίνοντάς του μια ανεπίσημη ψηφιακή φωτοτυπία για να μπορεί να αντιμετωπίσει τυχόν ερωτήσεις ομολόγων του, δεν θα μπορούσε κανείς να αναμείξει τη δική μου περίοδο και το δικό μου όνομα στη υπόθεση αυτή΄».

Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ

Ακόμη αναφερόμενος στο συνέδριο του κόμματος ο κ. Βενιζέλος, τόνισε, πως δεν θα ασχοληθεί με την εσωστρέφεια αλλά με τα μεγάλα θέματα της χώρας στέλνοντας το μήνυμα πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τη νεκρανάσταση ενός παλιού ΠΑΣΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα