Επικίνδυνες αποστολές

Μάχες ζωής ή θανάτου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι σημερινές αναμετρήσεις για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Στους «Ζωσιμάδες» ο προβληματικός Παναθηναϊκός, με τον Φάμπρι στον πάγκο, φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει το τρίποντο για να πάρει τα πάνω του βαθμολογικά και να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ, αλλά και για να ανέβει ψυχολογικά μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Μία από

τα ίδια και για τον ΟΦΗ που υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» τη Βέροια. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη προέρχεται από τη βαριά ήττα με 3-0 από την Ξάνθη και είναι κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη, όπως και η Βέροια που έχασε με το ίδιο σκορ από τον Ολυμπιακό και ψάχνει το τρίποντο για να ανασάνει.

Σε άσχημη θέση βρίσκεται και ο Πανιώνιος που με τις συνεχόμενες απώλειες βαθμών υποχώρησε βαθμολογικά, ενώ άρχισαν οι μουρμούρες για τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Ο αγώνας της Νέας Σμύρνης με τον Αρη χαρακτηρίζεται «τελικός». Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που ψάχνει βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά.

Στην Τούμπα, τέλος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο, ή αλλιώς ο Δώνης την παλιά του ομάδα. Μία σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται κοντά στη βαθμολογία και επιδιώξουν το καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Πέραν αυτού, στον πάγκο του Ατρομήτου βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος που δυσκολεύει πάντα τον Δικέφαλο του Βορρά.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

15.00: ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός NovaSports 1

17.15: ΟΦΗ-Αρης NovaSports 1

17.15: Πανιώνιος-Βέροια NovaSports 3

19:30: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος NovaSports 1

Βαθμολογία σε 16 αγώνες:

Ολυμπιακός 45*

ΠΑΟΚ 34

Αστέρας Τρίπολης 28

Ατρόμητος 28

Λεβαδειακός 24*

ΠΑΣ Γιάννινα 22

Πανιώνιος 21

Πανθρακικός 21*

Παναθηναϊκός 20

Πλατανιάς 18*

Ξάνθη 18*

ΟΦΗ 17

Αρης 16

ΑΕΚ 15*

Βέροια 15

Κέρκυρα 12

*Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, ΑΕΚ, Ξάνθη, Πανθρακικός και Πλατανιάς έχουν από 17 αγώνες

Keywords
Τυχαία Θέματα