Μεταφέρεται στη Βουλή η κόντρα για τα φάρμακα

Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβουν τη γκρίνια τους για το πώς τοποθετήθηκε η Κουμουνδούρου στη σκακιέρα της πολιτικής αντιπαράθεσης, καθώς «πέτυχε» ακόμη και να πληγεί σε επίπεδο ηθικής, αφού δεν μπόρεσε να αμυνθεί αποτελεσματικά απέναντι στις κατηγορίες Γεωργιάδη περί «διαπλοκής» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης με φαρμακευτικές εταιρείες. Μάλιστα, όπως διαπιστώνουν κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες, κάθε μέρα της αντιπαράθεσης που περνούσε, ο ΣΥΡΙΖΑ

βρισκόταν σε ακόμη δυσμενέστερη θέση και αδυνατούσε να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Έτσι, αναγκάστηκε χθες, με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, να αναλάβει το βάρος της πολιτικής σύγκρουσης ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, κάτι που αναμένεται να συμβεί και σήμερα στη Βουλή, όταν θα έρθει η ώρα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

«Αδιάβαστα» στελέχη

Τούτων δοθέντων, στην Κουμουνδούρου έχει ευλόγως ενταθεί ο προβληματισμός για την επικοινωνιακή στρατηγική του κόμματος. Στο πλαίσιο αυτό, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στηλίτευσαν συγκεκριμένα στελέχη του κόμματος -βουλευτές και μη- τα οποία έβγαιναν σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, αντιπαρατίθεντο με τον υπουργό Υγείας και έχαναν τη μάχη των εντυπώσεων, αφού δεν μπορούσαν να αρθρώσουν πειστικά αντεπιχειρήματα για να αντιμετωπίσουν τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα, όπως λένε στο matrix24.gr κορυφαίοι παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, αρκετοί βουλευτές και στελέχη εμφανίζονταν… «αδιάβαστοι» -και μάλιστα για ένα τόσο ειδικό θέμα όσο τα φάρμακα, τα γενόσημα κτλ- με αποτέλεσμα να μένουν άφωνοι όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφερόταν σε λεπτομέρειες του θέματος. Εξάλλου, αρκετή γκρίνια υπάρχει στην αξιωματική αντιπολίτευση και για τον διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος αντιπαρατέθηκε δύο φορές με τον Άδωνι Γεωργιάδη, χωρίς όμως να μπορέσει να αντικρούσει τη «συκοφαντία» -όπως λένε οι ίδιες πηγές- του υπουργού για τη διαφήμιση φαρμακευτικής εταιρείας στον ραδιοφωνικό σταθμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα