Με 166 “ναι” πέρασε το πολυνομοσχέδιο

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία σε 30 άρθρα, εκ των οποίων στα 29 άρθρα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 166 «ναι» και 121 «όχι» και 3 «παρών». Το άρθρο 35 που ρυθμίζει εργασιακά ψηφίστηκε με 151 «ναι» και 138 «όχι».

Στην ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής και των άρθρων του πολυνομοσχεδίου, το ΠΑΣΟΚ

ψήφισε «ναι» σε όλα καθώς νωρίτερα η κυβέρνηση είχε σπεύσει να αποσύρει σειρά διατάξεων, η ψήφιση των οποίων δεν αποτελούσε προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης. «Όχι» στο άρθρο 35 είπε μόνο ο Βασίλης Κεγκέρογλου .

Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ είπαν «ναι» σε όλα εκτός από το άρθρο 35 που ρυθμίζει τα εργασιακά θέματα. «Όχι» σε όλα ψήφισαν οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης ψήφισε «όχι» επί της αρχής και δήλωσε «παρών» στα άρθρα. Αντίστοιχη στάση τήρησε και ο Πάρις Μουτσινάς. «Όχι» στο άρθρο 35 και το 31 ψήφισε ο Μιχάλης Κασσής, «παρών» ψήφισε ο Μάρκος Μπόλαρης, «όχι» σε όλα ψήφισε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι βουλευτές οι βουλευτές Μίμης Ανδρουλάκης, Απόστολος Κακλαμάνης, Άντζελα Γκερέκου, Κώστας Τζαβάρας (σ.σ. απουσιάζει λόγω υγείας), Άντζελα Γκερέκου, Θεόδωρος Παραστατίδης, Γεώργιος Κασαπίδης, Ηρώ Διώτη, Θωμάς Ψύρρας, Γιώργος Σταθάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα