Μαρία Ανδρούτσου: «Θυμάμαι τόσα πολλά από τον Σάκη»

11:37 7/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο λόγος για την Μαρία Ανδρούτσου, που, αν και νέα στην ηλικία, έχει πραγματοποιήσει μια τηλεοπτική πορεία την οποία θα ζήλευαν πολλοί. Εκείνο που ίσως δεν γνωρίζαμε γι’αυτήν είναι πως ξεκίνησε ως μουσικός έχοντας κάνει σπουδές πιάνου. Τελικά όμως την κέρδισε το θεατρικό σανίδι και η ηθοποιία. Τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθεί τον «φίλο της τον Λευτεράκη» στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη.

Σε

αναγνωρίζουν στον δρόμο σαν «Τάμη» ή σαν «Ξανθίππη»;

(γέλια) Αχ θυμάμαι μια παρέα παιδιών να με φωνάζει «Ξανθίππη» για να γυρίσω. Τους ακούω αλλά δεν γυρνάω. Στη συνέχεια ακούω «Τάμη, Τάμη»! (γέλια) Σου λέει που θα πάει σε κάποιο όνομα θα γυρίσει! Τα παιδιά κάνουν και την πλάκα τους. Δεν με πειράζει αυτό. Είμαι ικανοποιημένη όμως που γνωρίζουν και το αληθινό μου όνομα.

Στο «50-50» πως περνούσατε;

Πάρα πολύ ωραία. Υπήρχαν φορές στα γυρίσματα, που πέφταμε κάτω από τα γέλια και δε μπορούσαμε να σταματήσουμε. Υπήρχαν όμως και φορές που τα πράγματα ήταν ζόρικα! Τεχνικά προβλήματα, ελάχιστος χρόνος, εντάσεις, όπως σε όλες τις δουλειές.

Τι θυμάσαι από τον Σάκη Μπουλά ή τον τηλεοπτικό «Παυλίτο»;

Θυμάμαι τόσα πολλά από τον Σάκη. Πάντα είχε μια όμορφη και γλυκιά διάθεση στο πρόσωπο. Τον θυμάμαι στα γυρίσματα να λέει μια ιστορία και εμείς να τον ακούμε. Έπειτα να συζητάμε όλοι μαζί. Πάντα με κέφι. Ήταν ένας άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή. Θα έχω μια μεγάλη ανάμνηση από τον Σάκη! Είναι τόσο κρίμα…

Διαβάστε όλη τη συνέντευξή της στο entertv.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα