Μαίνεται ο πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ – Κυβέρνησης

15:25 2/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η οξεία αντιπολιτευτική ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνοντας ξεκάθαρα τη διάθεση του να μην υποστείλει τη σημαία του αντιμνημονιακού αγώνα λόγω θέρους.

Σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στον πρωθυπουργό με αφορμή όσα δήλωσε χθες στο υπουργικό συμβούλιο, κατηγορώντας τον, ότι θυσιάζει τους θεσμούς και εν τέλει την ίδια τη δημοκρατία στο βωμό του μνημονίου

και επαναφέρει το δίλημμα Μνημόνιο ή δημοκρατία, αναφέροντας πως μόνον μια κυβέρνηση της αριστεράς μπορεί να επαναφέρει την ελπίδα και την προοπτική.

Ταυτόχρονα συντονισμένη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν ο Αλέξης Μητρόπουλος και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, με αφορμή τις απολύσεις στο δημόσιο. Ο κ. Μητρόπουλος σχολιάζοντας τα κριτήρια της αρνητικής μοριοδότησης, που ανακοίνωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε λόγο για ευτελισμό και κατακερματισμό της δημόσιας διοίκησης και για ταπείνωση του ΑΣΕΠ. Ο δε κ.Λαφαζάνης, με αφορμή τη διαθεσιμότητα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας , κατήγγειλε αυθαίρετες και πραξικοπηματικές διαθεσιμότητες-απολύσεις, που δεν διαλύουν μόνο ανθρώπινες ζωές και οικογένειες αλλά και υποσκάπτουν την αμυντική θωράκιση της χώρας. Πρόσθεσε δε πως όταν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, θα αποκαταστήσει τους απολυμένους που «ανάλγητα» έδιωξε η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα