Τι έχει στο κεφάλι του ο πρίγκιπας Ουίλιαμ;

14:27 2/8/2013 - Πηγή: Matrix24

Απίστευτη γκάφα του ΒΒC, που πρόβαλε σποτ σατιρικής σειράς, χωρίς να έχει αντιληφθεί πως σε αυτό εικονιζόταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με ένα πέος σχεδιασμένο στο κεφάλι του!

Σύμφωνα με τις εξηγήσεις που δόθηκαν το συγκεκριμένο απόσπασμα είχε γυριστεί παλαιότερα, όταν ο πρίγκιπας ήταν ακόμη ανύπαντρος και τέτοιου είδους αστεία στους μελλόνυμφους γίνονται

αποδεκτά στη βρετανική κοινωνία, ακόμη κι αν πρόκειται για μέλος της βασιλικής οικογενείας. Στην παρούσα φάση όμως, η εικόνα αυτή του νεαρού πατέρα πια Ουίλιαμ, αν μη τι άλλο ενοχλεί. Το λάθος του BBC ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media και έγινε αντικείμενο έντονης κριτικής από δημοσιογράφους άλλων μέσων, όπως ο Ντέιβιντ Γιέιτς της Daily Mirror, που χαρακτήρισε το περιστατικό «αηδιαστικό».

Το BBC απολογήθηκε δημοσίως σημειώνοντας πως «Η εικόνα προβλήθηκε στιγμιαία στο πλαίσιο του διαφημιστικού βίντεο για την Barbershopera (σατιρική εκπομπή) και ήταν προϊόν των συντελεστών της εκπομπής. Δυστυχώς αποτύχαμε να εντοπίσουμε το προσβλητικό περιεχόμενο μέσα στο βίντεο και ζητούμε συγγνώμη».

Keywords
Τυχαία Θέματα