Μ. Λιάπης: Φοβήθηκα για την… μπαταρία

«Δεν λέω ότι είμαι φτωχός. Το αυτοκίνητο το είχα σε μια αποθήκη στο Πόρτο Ράφτη και επειδή θα έφευγα για Ασία, φοβήθηκα για την μπαταρία. Είχα πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας για το 2013. Ασφάλεια δεν είχα γιατί δεν το κυκλοφορούσα. Ήταν η κακία η ώρα. Θα τιμωρηθώ όπως πρέπει», υποστήριξε ο ίδιος.

Σε βάρος του Μ. Λιάπη ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή βεβαίωση

και πλαστογραφία. Επιπλέον, έχει και τρία διοικητικά πρόστιμα για ανασφάλιστο όχημα, κοτσαδόρο και φιμέ τζάμια. Παραπέμφθηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο ενώ αναμένεται να ζητήσει προθεσμία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν το πρωί τον πρώην υπουργό, κ. Μιχάλη Λιάπη, καθώς κυκλοφορούσε με πολυτελές τζιπ, το οποίο είχε πλαστές πινακίδες και ήταν ανασφάλιστο. Ο κ. Λιάπης δεν είχε και δίπλωμα οδήγησης.

Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και πρώτος ξάδερφος του Κώστα Καραμανλή, συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Λούτσας, καθώς παραβίασε Stop στη Λ. Αρτέμιδος.

Ο κ. Λιάπης οδηγήθηκε αρχικά στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της πλαστογραφίας, της ψευδούς βεβαίωσης και του ανασφάλιστου οχήματος. Εν συνεχεία μεταφέρθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα