ΛΟΝΔΙΝΟ 2012: ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ Ο ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ

Η προσπάθεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη στο ταεκβοντό ξεχωρίζει από τις ελληνικές συμμετοχές την προτελευταία μέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Προτελευταία ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου σήμερα (Σάββατο) με το ελληνικό ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ταεκβοντό και στο στίβο.

Στην τέταρτη Ολυμπιακή συμμετοχή

του, ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης καλείται να δώσει σκληρή μάχη για να επαναλάβει το κατόρθωμα της Αθήνας και του Πεκίνου και να ανέβει στο βάθρο των νικητών των +80 κιλών. Ο δις «ασημένιος» Ολυμπιονίκης αρχίζει τους αγώνες του στις 11:45 (ώρα Ελλάδας), με αντίπαλο τον Τούρκο Μπαχρί Τανρικουλού, που ήταν δεύτερος στην Αθήνα στην πιο «χαμηλή» κατηγορία (-80κ.).

Στο στίβο, την αρχή θα κάνει ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ στις 11.00 ώρα Ελλάδας, στα 50χλμ βάδην, όπου φέτος έχει κάνει 3:55:13.

Στις 19.00 θα μετάσχει η Δέσποινα Ζαπουνίδου στον τελικό των 20χλμ βάδην, με καλύτερο φετινό ατομικό ρεκόρ 1:31:08 και τη συμμετοχή 61 αθλητριών.

Τέλος, στις 21.20 θα διεξαχθεί ο τελικός του ακοντισμού ανδρών με την συμμετοχή του Σπύρου Λεμπέση, ο οποίος έχει φετινό ατομικό ρεκόρ 83.02μ και στα προκριματικά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού είχε βολή στα 82.40μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα