«Κόκκινη» μήνυση και αγωγή κατά του Άδωνι

Αιτία ήταν τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης περί «διαπλοκής» του κομματικού ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ με φαρμακευτικές εταιρείες, εξαιτίας μίας διαφήμισης που μεταδίδει ο σταθμός. Μάλιστα, στην αγωγή του «Κόκκινου» ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν κατηγορείται μόνο για εξύβριση του ραδιοφώνου,

αλλά και για εκφοβισμό τυχόν διαφημιζομένων, οι οποίοι μπορεί μετά τις δηλώσεις του υπουργού να… το σκεφτούν δύο φορές αν θα δώσουν διαφήμιση στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του «Κόκκινου» έχει ως εξής:

«O ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο ανακοινώνει ότι μετά τις προκλητικά απαξιωτικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη στα Μ.Μ.Ε η διεύθυνση του ρ/σ, θέλοντας να διαφυλάξει το κύρος και την αξιοπιστία των μεταδιδομένων του αλλά και των συνεργατών του, την αξιοπιστία του στην διαφημιστική αγορά καθώς και την πιθανότητα διαφυγόντων εσόδων, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη καταθέτοντας μήνυση και αγωγή προκειμένου να σταματήσει η υβριστική και στρεβλωτική πρακτική που ακολουθεί ο Υπουργός θέλοντας να επιβάλει τις απόψεις του στην κοινή γνώμη».

Στρατούλης: «Πολιτική σουπιά ο Άδωνις»

«Ο κ. Γεωργιάδης λειτουργεί ως πολιτική σουπιά, ρίχνει το πολιτικό του μελάνι για να αποπροσανατολίσει» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ερωτηθείς για τις κατηγορίες του υπουργού Υγείας.

«Αν περάσει η τροπολογία που έχει καταθέσει ο κ. Γεωργιάδης εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των πολυεθνικών εταιριών του φαρμάκου, που παράγουν γενόσημα σε εργοστάσιά τους στο Μπαγκλαντές και στο Πακιστάν. Έτσι θα γεμίσει η ελληνική αγορά με γενόσημα φάρμακα τα οποία δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθούν γιατί ο ΕΟΦ είχε 500 υπαλλήλους και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει μείνει με πολύ λιγότερους, λίγο παραπάνω από εκατό, και όπως έχουν πληροφορηθεί για τον έλεγχο των φαρμάκων διατίθεται μόνο ένας υπάλληλος», σημειώνει, επίσης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα