Κοίτα ποιος μιλάει…

Τουλάχιστον για την νεαρή σύμβουλο επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που αν και αίφνης φέρεται διατεθειμένη να μπει στη βάσανο του σταυρού προκειμένου να διεκδικήσει μία θέση στην ευρωβουλή, παίρνει θέση και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές,

καλώντας μέσω των …social media, τους πολίτες να επιλέξουν, «στολίζοντας» παράλληλα τους ανθυποψηφίους του Γιώργου Καμίνη –που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ- στην μάχη για τη δημαρχία Αθηναίων…
Για του λόγου το αληθές, αναπαράγεται, αυτούσια η ανάρτησή της:

«Για το δήμο της Αθήνας έχουμε τα εξής δεδομένα σε επίπεδο υποψηφίων:

1. Κάποιον που νομίζει ότι ζει ο Μαρξ κι αν αντιπαραβάλλεις αυτά που λέει σήμερα με αυτά που έλεγε ο αντίστοιχος υποψήφιος του κόμματός του πριν 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει ούτε «και».

2. Ένα συμπαθές παιδί που λέει ότι γνώρισε τον Τσίπρα σε μια διαδήλωση και αυτό που αποκόμισε από το πολυλανσαρισμένο διδαχτορικό του στα οικονομικά είναι ότι «πρέπει να τα πάρουμε από τους πλούσιους».

3. Έναν ψεκασμένο που ελέγχεται από το ΣΔΟΕ για θηριώδη φοροδιαφυγή και θεώρησε ότι η φράση «sent from iPad» είναι ο κωδικός κάποιας υποχθόνιας ανθελληνικής συνωμοσίας.

4. Έναν πρώην δήμαρχο που άφησε το δήμο στα όρια της χρεοκοπίας, αφού προηγουμένως είχε στείλει ως υπουργός τη φαρμακευτική δαπάνη στο Θεό.

5. Ένα εξαιρετικό παιδί από σπίτι που όλο κι όλο για το οποίο κατηγορείται είναι διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κι είχε γράψει κι ένα αρθράκι κάποτε για το πόσο λυπάται που έχασε ο Χίτλερ στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

6. Και κάποιον εν ενεργεία βουλευτή εκ Πατρών που προφανώς δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.»

Κατόπιν τούτων των έξι σημείων, δε, ρωτά «Σκέφτεσαι ακόμα ποιον πρέπει να στηρίξεις;».

Αυτό που σκέφτεται ο Neo πάντως, είναι το «κοίτα ποιος μιλάει»…

Keywords
Τυχαία Θέματα