ΚΟΜΠΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΙ

Στη μαύρη αγορά πωλούν κάποιοι επιτήδειοι που λόγω συμμετοχής τους είχαν εξασφαλίσει δωρεάν, τόνους, το εκλογικό χαρτί. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, θύματα είναι μικρά κόμματα που βρίσκουν τους «μαυραγορίτες» φθηνότερους… 

Το τι γίνεται στο παρασκήνιο των εκλογών ουδείς μπορεί να το φανταστεί. Οι κομπίνες που έχουν εφεύρει διάφοροι επιτήδειοι για να κερδίσουν χρήματα δεν έχουν τελειωμό.

Εκτός από τις πληρωμένες συνεντεύξεις που κυκλοφορούν πανομοιότυπες σε διαφορετικά έντυπα και την ανεξέλεγκτη κατάσταση στην προβολή των υποψηφίων, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιείται μια τεράστια

κομπίνα, με φόντο τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Κόμματα τα οποία είχαν εξασφαλίσει, λόγω της συμμετοχής τους στις προηγούμενες εκλογές την αναγκαία ποσόστωση, έλαβαν  δωρεάν τόνους εκλογικού χαρτιού το οποίο στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες πούλησαν στη μαύρη αγορά σε μικρότερα κόμματα!

Το χαρτί δίδεται σε παλέτες στους ενδιαφερόμενους και είναι λευκό. Άρα ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν το συγκεκριμένο αξιοποιήθηκε από το ίδιο ή αν το «αξιοποίησε» για άλλου είδους οφέλη.

Καλά πληροφορημένες πηγές μας αναφέρουν ότι «οι μαυραγορίτες» πωλούν σε ελκυστική τιμή το χαρτί με συνέπεια αρκετά μικρά κόμματα να αναγκάζονται να επιλέξουν αυτή τη λύση από το να καταφύγουν στην κανονική και νόμιμη αγορά η οποία θα τους κοστίσει πανάκριβα.

Keywords
Τυχαία Θέματα