«Κλείνουν» ΕΑΣ και πλειστηριασμοί πριν τις γιορτές

Όπως λένε υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του υπουργείου Οικονομικών και όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές, η «καυτή πατάτα» των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, αλλά και το θέμα των πλειστηριασμών θα κλείσουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι επικεφαλής της τρόικα θα αναχωρήσουν στα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Έτσι, η έγκριση της υποδόσης του 1 δισ. ευρώ θα γίνει σε EuroWorking Group αν και είναι πιθανόν να συνεδριάσει εμβόλιμα και το

EuroGroup τις ημέρες της Συνόδου Κορυφής.

Την ελπίδα ότι θα υπάρξει λύση το συντομότερο δυνατό σε όλα τα ζητήματα που εκκρεμούν για την επίτευξη συμφωνίας με την τρόικα εξέφρασε και ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε ένα καλό και εποικοδομητικό πνεύμα.

Ελπίζω να έχουμε λύση σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα», πρόσθεσε και όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους «πότε», είπε: «Το συντομότερο δυνατό».

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο ΥΠΟΙΚ επιβεβαίωσε ότι η τρόικα αναμένεται να αποχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα