ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Ρολά κατεβάζει και το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς οι δικαστικοί λειτουργοί αποφάσισαν ενόψει των περικοπών που δρομολογούνται στους μισθούς τους να απέχουν ουσιαστικά από τα καθήκοντά τους για είκοσι μέρες.

Συγκεκριμένα από τις 17 Σεπτεμβρίου έως 6 Οκτωβρίου 2012 το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπως αποφάσισε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου ,θα κατεβαίνουν από τις έδρες στις 10.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου (3.30 μ.μ.).

Παράλληλα, το 20ήμερο αυτό διάστημα αναστέλλεται η δημοσίευση αποφάσεων, όπως επίσης αναστέλλεται η έκδοση πράξεων

και πρακτικών προληπτικού ελέγχου συμβάσεων μεγάλων έργων και προμηθειών. Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων έχει ήδη αποφασίσει πενθήμερη αποχή από 17 έως 22 Σεπτεμβρίου 2012, και οι δικαστές θα κατεβαίνουν από τις έδρες στις 10 π.μ. έως το τέλος του ωραρίου τους.

Επίσης, στο πενθήμερο αυτό δεν θα γίνεται καμία δημοσίευση αποφάσεως Ποινικού και Πολιτικού Δικαστηρίου.

Εξάλλου, μεθαύριο, Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012, συνέρχονται διοικητικοί δικαστές για να καθορίσουν τη στάση τους, ενώ την ερχόμενη Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012, τα μέλη της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος θα λάβουν και αυτά τις σχετικές αποφάσεις τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα