Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας

Πιο συγκεκριμένα στην Αττική, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια με λίγες βροχές και ασθενή χιονόπτωση στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις και το θερμόμετρο θα δείξει από 1 έως 5 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θράκη θα υπαρξουν νεφώσεις με χιονόνερο η χιόνι και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Σποραδικές καταιγίδες μέχρι το μεσημέρι. Βελτίωση από το απόγευμα,

ενώ η θερμοκρασία από -2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις κυρίως στα νότια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις κυρίως στα νότια με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας και της Στερεάς και θερμοκρασία: από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες και άνεμοι βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Ενώ στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες το πρωί τοπικά ισχυρές και άνεμοι στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα νοτιά βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα