ΚΑΡΣΟΝ: ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΚΑΛΑ

Είναι πολύ δύσκολο τη σήμερον ημέρα να ψάχνεις ένα αβάντ γκαρντ ύφος για να ξεχωρίσεις. Κι αν το κάνεις ρώτα πρώτα τη Lady Gaga.

Γεννημένη ως Ονικά Τάνια Μαράζ πριν 30 χρόνια στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο και μεγαλωμένη στη Νέα Υόρκη η Nicki Minaj δεν φανταζόταν ποτέ ότι η καριέρα της στη ραπ θα απογειωνόταν ώστε

να τη συγκρίνουν με τη Lady Gaga και όχι επειδή αμφότερες έχουν μια τάση να φορούν πολύχρωμες περούκες. Κατά τη διάρκεια της Wango Tango περιοδείας της και ειδικότερα σε συναυλία της στο Κάρσον της Καλιφόρνιας, η τραγουδίστρια αποφάσισε να διαφοροποιηθεί από τη εικόνα της η οποία δημιουργεί συσχετίσεις και παραλληλισμούς με την υπερεκτεθειμένη σεξουαλικότητα που προβάλλει η Gaga. H Minaj τόνισε αυτάρεσκα από σκηνής ότι θέλει να μετριάσει την εικόνα της ως αντικείμενο του ανδρικού πόθου, σχολιάζοντας ότι πήρε μια συνειδητή απόφαση γιατί τίποτα δεν θα πρέπει να βασίζεται στο σεξαπίλ. Αν, όμως, ντυθεί με ράσα καλογριάς, πάλι δεύτερη θα έρθει, αφού και εκεί έχει προηγηθεί η Lady Gaga.

Keywords
Τυχαία Θέματα