ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΘΗΝΑ

Με προσφορές από εστιατόρια, καφέ και μπαρ και μειωμένες τιμές στα γεύματα και τα ποτά αλλά και συναυλίες στο κέντρο της πόλης, κάθε Τρίτη προσπαθεί να «χτυπήσει» την κρίση, ο δήμος Αθηναίων.

Η νέα πρωτοβουλία του δήμου λέγεται «Βγαίνουμε Αθήνα» έχει στόχο να κρατήσει ζωντανό το ιστορικό κέντρο της πόλης, ξεκινά από αύριο και θα διαρκέσει έως την Τρίτη, 5 Ιουνίου.

Όσα καταστήματα συμμετέχουν θα παρέχουν στους πελάτες ειδικά μενού. Έτσι, τα εστιατόρια του κέντρου θα προσφέρουν μενού, αξίας 10 ευρώ. Τα συμβαλλόμενα στο πρόγραμμα καφέ θα προσφέρουν καφέ με δύο ευρώ και τα μπαρ, ποτό με πέντε ευρώ.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου, κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν γευστικά μενού και πρωτότυπες συνταγές, ενώ η δράση θα πλαισιώνεται από συναυλίες που θα πραγματοποιούνται σε κεντρικά σημεία της πόλης, κάθε Τρίτη στις 6 το απόγευμα.

Μάλιστα, ο Δήμος Αθηναίων αφήνει ανοικτό, εάν η προσπάθεια στεφθεί με επιτυχία, να συνεχιστεί και πέραν των 4 εβδομάδων.

Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 210-5277558 και 210-5277570 και στην ιστοσελίδα cityofathens.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα