ΚΑΡΦΙΑ ΑΠΟ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΝ ΣΕ ΒΙΚΥ

Αιχμές κατά της Βίκυς Σταμάτη άφησε στη χθεσινή απολογία της η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Μολντενάουερ η οποία σε αντίθεση με τη νυν σύζυγο του πρώην υπουργού  η οποία παραμένει κρατούμενη το τελευταίο εξάμηνο, αφέθηκε χθες ελεύθερη χωρίς κανένα περιοριστικό όρο.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσής μας με τον Άκη Τσοχατζόπουλο

η ζωή μας ήταν πολύ μετρημένη, δεδομένου ότι λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου διήγαγα πάντα σεμνό τρόπο διαβίωσης, χωρίς οικονομικές ακρότητες και υπερβολές ,ενώ προσπαθούσα να διαφυλάττω διακαώς τον εαυτό μου και τα τέκνα μου μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας», υποστηρίζει η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου θέλοντας με έμμεσο πλην σαφή τρόπο να δείξει τη διαφορά στον τρόπο ζωής ανάμεσα στην ίδια και την προφυλακισμένη Βίκυ Σταμάτη.

«Μετά την οριστική διάσπαση της έγγαμης συμβίωσής μας με τον Α. Τσοχατζόπουλο το έτος 1995 και τη σύναψη της εξωσυζυγικής σχέσης της με τη νέα σύντροφο και νυν σύζυγό του, η οποία έδινε τροφή όλο και για περισσότερα κακεντρεχή σχόλια σε βάρος της οικογένειάς μου και με γέμιζε οργή και θλίψη, οι σχέσεις μου μαζί του ήταν κακές και οι συνομιλίες μας ήταν ως επί το πλείστον δια δικηγόρων. Κατόπιν αυτών είναι απορίας άξιο πως και γιατί ταυτίζεται το πρόσωπό μου με την ιδιότητα μέλους μίας οργανωμένης ομάδας ξεπλύματος χρημάτων υπό διερεύνηση παράνομες δραστηριότητες του τέως συζύγου μου στο ΥΕΘΑ. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός ότι στο πλήθος εγγράφων που ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του τέως συζύγου μου και ιδίως στα ημερολόγια του ουδαμού απαντάται το όνομά μου» συμπληρώνει η κ. Μολντενάουερ.

Με τις χθεσινές απολογίες πάντως, τη δική της και του Γ. Σμπώκου, η τροχιά της ανάκρισης – εκτός απροόπτου- ολοκληρώνεται και σύντομα οι κατηγορούμενοι θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για την παραπομπή τους ή μη στο εδώλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα