Καμμένος: Στόχος μας το ποσοστό του Μαΐου 2012

Όπως είπε, ο στόχος του κόμματος στις ευρωεκλογές είναι το ποσοστό που έλαβαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν άγγιξε το 11%, ενώ έκανε άνοιγμα στους «πολιτευτές που κόβονται από τα άλλα κόμματα στη Θράκη, επειδή δεν προσκυνούν το τουρκικό προξενείο» -παρεμβαίνοντας επί της ουσίας

στην συζήτηση που αφορά το θέμα της κ. Σαμπιχά Σουλεϊμάν στο ΣΥΡΙΖΑ- λέγοντας ότι οι πόρτες του κόμματός του «είναι γι' αυτούς ανοιχτές».

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι θα έχουν όλοι οι υποψήφιοι ίσες ευκαιρίες να προβάλουν τα επιχειρήματά τους, και πρόσθεσε ότι το ευρωψηφοδέλτιο των Αν.Ελ. είναι αντιπροσωπευτικό της ελληνικής κοινωνίας.

«Είστε η πραγματική εικόνα του ελληνικού λαού. Στα άλλα ψηφοδέλτια υπάρχει για πρώτη φορά η ηχηρή εκπροσώπηση της διαπλοκής. Στη ΝΔ εκπροσωπούνται εργολάβοι, και ο εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες, ενώ σε άλλο ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Καψής», είπε ο κ. Καμμένος.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο υπάρχουν ψηφοδέλτια που θα εκπροσωπήσουν «χούλιγκαν των γηπέδων, καλλιτέχνες και τραγουδιστές, και επίσης ψηφοδέλτιο που θα μεταφέρει τον αμανέ στο ευρωκοινοβούλιο».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων πρόσθεσε ότι το κόμμα του λέει όχι σε μια Ευρώπη υπό την επικυριαρχία της Γερμανίας, και τάσσεται υπέρ «της Ευρώπης στην οποία ενέταξε την Ελλάδα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και διατήρησε ο Ανδρέας Παπανδρέου. Θέλουμε την Ευρώπη που δεν προσκυνά τους τραπεζίτες».

Keywords
Τυχαία Θέματα