Έξαλλος ο Πέτρος Κωστόπουλος απειλεί με μήνυση την...

Έξαλλος ο παρουσιαστής απαντά στις βολές που δέχτηκε από την Παπαθωμά, απειλώντας τη με μήνυση.

Εκτός εαυτού βγήκε πριν από μερικές ημέρες στον αέρα της πρωινής του εκπομπής με τα όσα δήλωσε η Θεοφανία Παπαθωμά. Η ηθοποιός μετά την αποχώρησή της από το «Just The 2 Of Us», τα έβαλε με όλους και με όλα. Βλέποντας τη στάση της Θεοφανίας, ο Πέτρος Κωστόπουλος που φημίζεται για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, δεν δίστασε να την απειλήσει με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Με ένα κείμενο που πόσταρε στο Facebook

η ηθοποιός έριξε τα βέλη της στο talent show, και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Πέτρο. Η ηθοποιός ξεκαθάρισε το λόγο που δεν παρευρέθηκε στο «Πρωινό mou» την επομένη της αποχώρησης της, όπως συνηθίζεται. «Δεν θέλω να πάω, αλλά έτσι και αλλιώς θα με κανιβαλίσει ο παρουσιαστής μόνος του», έγραψε. Οι φράσεις που χρησιμοποίησε η ηθοποιός του τύπου «είσαι χάλια… Όχι 5, να πάρει 3 για να μάθει», έκαναν έξαλλο τον παρουσιαστή, αφού με τα εισαγωγικά υποδήλωναν ότι τα είπε εκείνος. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως ποτέ δεν είπε αυτές τις φράσεις, χαρακτηρίζοντας την ηθοποιό αγράμματη. Μάταια προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν, αφού ήταν ταύρος εν υαλοπωλείω. «Τώρα να της κάνω μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση;», ανέφερε κάνοντας τους συνεργάτες του να παγώσουν.

Η Τζένη Μπαλατσινού, βλέποντας το σύζυγό της να μιλά για μηνύσεις προσπάθησε γρήγορα να αλλάξει θέμα όπως διαβάσαμε στο athensmagazine. Όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά ο παρουσιαστής συνέχιζε να χαρακτηρίζει την ηθοποιό αγράμματη, αφού επέμενε πως όταν βάζεις εισαγωγικά σημαίνει ότι αναπαράγεις λόγια άλλου, κάτι που σύμφωνα με εκείνον δεν συνέβη ποτέ. Τώρα αν ο θυμός του Πέτρου καταλαγιάσει και τελικά οι δυο τους δεν λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες, μόνο εκείνος το ξέρει.

Keywords
Τυχαία Θέματα