Καλός άλλα άτυχος ο ΠΑΟΚ στην Ιταλία

07:27 3/8/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στη Νάπολι στο Σαν Πάολο αλλά οι πιο έμπειροι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0.

Δεν είναι εύκολο για μία ομάδα που δέχεται γκολ μόλις στο 2ο λεπτό στον Σαν Πάολο κόντρα στη Νάπολι να σηκώνει κεφάλι. Πόσω μάλλον αν μιλάμε για το νεανικό σύνολο του Αγγελου Αναστασιάδη το οποίο αγωνίστηκε χωρίς τους διεθνείς.

Οι αλλαγές που έκανε ο Αγγελος Αναστασιάδης στο δεύτερο μέρος βοήθησαν

στον ΠΑΟΚ να ανανεωθεί και να παίξει ακόμα πιο γενναία. Χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα, ο Δικέφαλος έβγαλε κάποιους αυτοματισμούς στο παιχνίδι του και έφερε σε δύσκολη θέση την άμυνα της Νάπολι, στην ευκαιρία του Κουλούρη αλλά και στη διπλή που έχασε ο νεαρός φορ μαζί με τον Αθανασιάδη.

Στο μεσοδιάστημα η μάλλον άκεφη Νάπολι απείλησε με τον Πάντεφ (δοκάρι) και στο 91, την ώρα που ο ΠΑΟΚ βρισκόταν ψηλά στο γήπεδο κυνηγώντας την ισοφάριση, βρήκαν την ευκαιρία και έκαναν το 2-0 με τον Ραντόσεβιτς.

Οι συνθέσεις

Νάπολι: Ράφαελ (72' Κολόμπο), Μέστο (62' Μάτζιο), Αλμπιόλ (68' Λουπέρτο), Κουλιμπαλί, Μπρίτος (46' Γκουλάμ), Γκάργκανο (62' Ραντόσεβιτς), Ζορζίνιο (46' Ινλέρ), Χάμσικ (68' Πάντεβ), Καγεχόν (46' Μέρτενς), Βάργκας (46' Τζεμαΐλι), Σαπάτα (46' Μίτσου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου (68' Κωνσταντινίδης), Βίτορ (56' Σκόνδρας), Κατσικάς (62' Ποζατζίδης), Ρατς (56' Ρατς), Μαντούρο (46' Κάτσε), Τζανδάρης (57' Σαββίδης), Γκολάσα (56' Μάρτενς), Μακ, Περέιρα (62' Κουλούρης), Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα