Και ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε τον Πύρρο...

07:29 5/6/2014 - Πηγή: Matrix24

Χρειάστηκε ένα «τιτίβισμα» του Αδώνιδος Γεωργιάδη, για να κινητοποιήσει τους δημοσιογράφους να μάθουν τι διεμήφθη –εκτός μικροφώνου- ανάμεσα στον χρυσαυγίτη Νίκο Μίχο και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πύρρο Δήμα. «Ελπίζω η τηλεόραση να έχει καταγράψει τη σκηνή που ο Ολυμπιονίκης από την Χειμάρρα, έσωσε την Τιμή της Βουλής, αποτρέποντας τον τραμπούκο της ΧΑ», έγραψε ο υπουργός Υγείας και ...τα τηλέφωνα πήραν αμέσως φωτιά.

Όπως εγκύρως

πληροφορείται ο Neo, ο σωματώδης βουλευτής της Χρυσής Αυγής Νίκος Μίχος, κινήθηκε απειλητικά και με ...άγριες διαθέσεις προς το έδρανο του Πέτρου Τατσόπουλου, που έχει ουκ ολίγες φορές εκφραστεί κατά των χρυσαυγιτών, και επανέλαβε χθες τα περί φασιστών. Μόνο που ο εν λόγω «φουσκωτός» βουλευτής βρέθηκε προ μίας δυσάρεστης –για αυτόν- έκπληξης. Έχοντας φτάσει σε απόσταση αναπνοής, σηκώθηκε μπροστά του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και επίσης ...σωματώδης, ως πρώην χρυσός πρωταθλητής της άρσης βαρών Πύρρος Δήμας. «Πού πας;», του είπε. «Κάνε πίσω τώρα. Μην τολμήσεις να κάνεις άλλο βήμα». Και μαντέψτε... Ο κατά τα άλλα πολύς κύριος Μίχος οπισθοχώρησε, με τη βοήθεια του Ηλία Κασιδιάρη που τον ...μάζεψε.

Κάπως έτσι, και εξαιτίας της σωματικής διάπλασης του Πύρρου, αποφύγαμε τουλάχιστον σκηνές βιαιοπραγίας από το κοινοβούλιο που είχε ήδη ζήσει ουκ ολίγες στιγμές ντροπής το τελευταίο δίωρο...

Το γεγονός, ότι αίφνης, μετά από αυτό, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ...θυμήθηκαν την ύπαρξη του Πύρρου Δήμα στην «πράσινη» ΚΟ, επιβραβεύοντας την στάση του, απλά σημειώνεται...

Όσο για τις επιθέσεις από χρυσαυγίτες, ανέλαβε να απαντήσει μόνος του ο Πύρρος αργά χθες το βράδυ. «Δεν φοβάμε κανέναν και καμία απειλή. Για αυτό είμαι στη Βουλή, για να μην φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο», έγραψε στα social media. Και εξηγήθηκε: «Μεγάλωσα σε ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Και όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες –που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο- είναι για μένα παράσημα. Η Δημοκρατία δεν είναι υποκειμενική και ο Πατριωτισμός δεν ζυγίζεται», έγραψε.

Keywords
Τυχαία Θέματα