Κ. Σκανδαλίδης «Ανύπαρκτη η κυβέρνηση»

Παράλληλα έριξε ευθείες βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα αποκαλώντας τον «ηθικολόγο εισαγγελέα», για τη στάση του στο θέμα της λίστας Λαγκάρντ: «η πολιτική ευθύνη καταλογίζεται από τη λαϊκή ετυμηγορία».

«Ο υποψήφιος πρωθυπουργός καταλογίζει ανύπαρκτες ποινικές ευθύνες (στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ), και για να παίξει πολιτικό παιχνίδι συναγελάζεται με πολιτικές δυνάμεις (ΑΝΕΛ, ΧΑ) που υποτίθεται ότι δεν έχουν καμία σχέση μαζί του» σημείωσε.

«Το

ΠΑΣΟΚ πληρώνει τις αμαρτίες και πολλών άλλων όχι μόνο τις δικές του» ανέφερε.

Όσον αφορά την επιστροφή του στην Ιπποκράτους ανέφερε ότι «πάντα ήμουν στο ΠΑΣΟΚ». «Έχω δικαίωμα να διαφωνήσω, έχω τις θέσεις μου και θα τις παρουσιάσω στο συνέδριο» τόνισε.

Τέλος, ζήτησε να συζητηθούν ανοιχτά και χωρίς προκαταλήψεις η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας το συνέδριο ως ευκαιρία γι’ αυτό. «Δεν είναι μόνο υπόθεση του αρχηγού ποια θα είναι η φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ, ο Βαγγέλης Βενιζέλος είπε ότι εγγυάται ένα ανοιχτό δημοκρατικό συνέδριο χρειάζεται ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου με πολλά λουλούδια να ανθίσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά χρησιμοποιώντας παρόμοιο απόφθεγμα του Μάο Τσε Τουνγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα