ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ

Ισόβια και 23 χρόνια κάθειρξη ήταν η ομόφωνη ετυμηγορία δικαστών και ενόρκων του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου της Αθήνας για τους δύο Αφγανούς, οι οποίοι είχαν δολοφονήσει πριν από ενάμιση χρόνο τον 44χρονο Μανώλη Καντάρη.

Ο 44χρονος Μανώλης Καντάρης δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τρία άτομα, τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011, στη διασταύρωση των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Ηπείρου, την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του για να μεταφέρει στο νοσοκομείο

την ετοιμόγεννη σύζυγό του.

Η δίκη διεξήχθη παρά τις κινητοποιήσεις των δικαστών, καθώς υπήρχε κίνδυνος να λήξει το 18μηνο και οι κατηγορούμενοι να αφεθούν ελεύθεροι.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι απολογούμενοι αρνήθηκαν την αποτρόπαιη πράξη που τους αποδίδεται επιχειρώντας ουσιαστικά να μεταθέσουν το βάρος του εγκλήματος στον τρίτο συμπατριώτη τους που παραμένει ασύλληπτος.

Παρόντες στη δίκη ήταν η σύζυγος του αδικομαχομένου Μανώλη Καντάρη , οι γονείς του θύματος και συγγενείς του. Φεύγοντας μάλιστα οι συγγενείς επιτέθηκαν στους δράστες , που φυγαδεύτηκαν με τη συνοδεία ισχυρής δύναμης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΙΣΟΒΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΝΤΑΡΗ,isovia, dolofonous, manoli kantari